Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește Concertul de JAZZ cu Mădălina susținut de Mădălina Mantu, miercuri, 12 octombrie 2022, de la ora 17:00, în Sala Cupola.
Mădălina Mantu a mai fost prezentă la Biblioteca Județeană „G.T.Kirileanu“ Neamț, împreună cu Mihăiță Macoveanu și proiectul „Poetul și Cântăreața“, care s-au bucurat de un real succes.
Mădălina Mantu este cântăreață de jazz și musical, de naționalitate română, născută în Piatra-Neamț, având dublă cetățenie: română și germană. Până recent, Mădălina a activat profesional exclusiv în occident, mare parte din cariera ei fiind bazată pe evoluțiile avute pe scene din Germania și Elveția.
Mass-media din Germania i-a acordat o atenție deosebită, cântăreața fiind o răsfățată a posturilor de radio din nord-vestul Germaniei, iar melodiile ei fiind difuzate periodic, existând o solicitare permanentă din partea publicului.
Au fost acordate zeci de interviuri în ziarele importante din land-ul Niedersachsen, dar cea mai importantă realizare din punct de vedere mediatic o reprezintă apariția televizată de la SAT 1.
Supranumită de nemți „Vocea de Aur a Germaniei“, Mădălina s-a făcut remarcată prin calitățile ei vocale, pentru care a fost apreciată de nume consacrate ale jazz-ului internațional.
Iubită și apreciată de publicul din România și Germania, Mădălina a revenit acasă.