Conferința „PREVENȚIA – DEZIDERAT ÎN SĂNĂTATEA PUBLICĂ” Piatra Neamț, 15-16 septembrie 2022

Compartimentul de Evaluarea și Promovarea Sănătății din cadrul Direcției de Sănătate Publică Neamț, în parteneriat cu O.A.M.G.M.A.M.R. – Filiala Neamț și C.M.R. – Filiala Neamț, organizează la Piatra Neamț, în perioada 15-16 septembrie 2022, conferința cu tema: „PREVENȚIA – DEZIDERAT ÎN SĂNĂTATEA PUBLICĂ”.

Deschiderea lucrărilor va avea loc în data de 15 septembrie 2022, ora 9.00, la sala de conferințe a CENTRAL PLAZA HOTEL din Piatra Neamț.

Dintre temele abordate amintim:

  • Ghid de bune practici privind vaccinarea cu ROR – document util și necesar pentru optimizarea activităților de vaccinări din România – prezintă Prof. Univ. Dr. Doina Azoicăi , șef al Disciplinei de Asistență Primară a Stării de Sănătate și Epidemiologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, Doctor în Medicină, conducător de doctorat în specialitatea Epidemiologie
  • Workshop de informare și conștientizarea infecției cu HPV – prezintă Prof. Univ. Dr. Radu Vlădăreanu – U.M.F. „Carol Davila” București, președintele Societății HPV România.
  • Semnele timpurii în autism, prezintă Sînziana Burcea -psiholog clinician, psihoterapeut, supervizor şi formator în psihologie clinică