Despre Topul firmelor din Neamț – Camera de comerț si industrie Neamț

Ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni va marca organizarea celei de-a XXIII-a ediții a „Topului Firmelor” Neamț. Dacă până acum manifestarea era organizată în Piatra Neamț, de această dată locul de desfășurare a evenimentului a fost mutat la Hanu Ancuței. Motivul l-a explicat președintele Camerei de Comerț și Industrie Neamț, instituția organizatoare.
Am decis ca ediția din acest an să se desfășoare la Hanu Ancuței, la rugămintea operatorilor economici din zonele Târgu Neamț și Roman, pentru ca acestora să le fie mai ușor să fie prezenți la eveniment”, a spus Mihai Apopii.
Din cele peste 10 mii de firme care au depus bilanțul activității la finele anului trecut, aproape trei mii s-au calificat pentru a intra în top, pe primele trei locuri situându-se 972 de operatori economici.
Cei care au înțeles că trebuie să investească în tehnologie și în resurse umane au reușit. A fi întreprinzător în zilele noastre e un act de curaj, pentru că această activitate implică un risc foarte mare. Camera de Comerț și Industrie Neamț are un respect deosebit pentru acești oameni, care rezistă pe piață în condiții nu tocmai prielnice. Unii dintre ei sunt activi de peste două decenii, lucru demn de apreciat”, a mai precizat Apopii.
La ediția din acest an a Topului Firmelor din Neamț și-au anunțat prezența toți președinții Camerelor de Comerț și Industrie din regiunea de nord-est și însuși președintele CCIR, Mihai Daraban.

sursa : vestea.net