Postul local de radio  RADIO 1 FM  va fi lansat oficial în eter, pe  frecvență 107,20 Mhz,  luni 19, decembrie, la ora 11.00!

Sub sloganul Pentru ascultători 1 și 1” , Radio 1 FM își propune să difuzeze  muzică de calitate și să evidențieze  valorille locale din toate domeniile. Pentru că  și la Piatra-Neamț sunt personalități  care   s-au remarcat în diverse domenii de activitate, și pentru că o comunitate poate fi dezvoltată prin puterea exemplului personal, oameniii care inspiră vor fi invitați să își spună poveștile. Radio 1 FM va fi prezent pe piața media pietreană utilizând formatele multimedia pentru o experiență completă. Noul post de radio din Piatra-Neamț își propune să să se evidențieze  prin concursuri, discuții interactive, emisiuni interesante și campanii locale care să susțină comunitatea din care facem cu toții parte, să ne dea o stare de bine, să ne ofere noi perspective.

Lansarea oficială va însemna un maraton Live de la 11:00 la 18:00 cu foarte multi invitati in studio, din doate domeniile, moderat de Dinu Georgescu.

Stirile Radio 1 FM vor fi prezentate de Costin  Costea și Geanina Stan, iar pe frecvența 107,20 Mhz  veți putea asculta Live cu Dinu, 8-12, Luni-Vineri, Blocat în FM, 14-17, Luni-Vineri, Fun Factory, 17-20, Luni Vineri, Discoteca lui Dinu, 21-23, Vineri, Top Fresh 20, Sâmbăta 10:00, Duminica 13:00 (reluare)

Despre noul post de radio din Piatra-Neamț, Radu Secuiu- investitorul  RADIO 1 FM  a declarant: “Totul a plecat dintr-o discuție amicală cu prietenul meu Iulian Bălan care activează in presă de peste 20 de ani dar mai ales este un iubitor de radio. Am rezonat imediat cu ideea lui de a ma implica si a crea Radio 1. Sunt foarte etuziasmat de acest proiect in care cred cu adevarat și datorită echipei profesioniste din spatele acestui post de Radio si a trustului de presă Media 1 pe care îl vom dezvolta. Radio 1 FM si Media 1 vor fi dedicate orasului Piatra Neamț și tuturor romanilor având în vedere că vor fi prezente și în mediul online. Cu aceasta ocazie transmit sarbatori fericite pietrenilor asigurându-i ca Radio 1 FM si Media 1 vor sustine valorile locale din toate domeniile de activitate.”

Astfel, poți asculta Radio 1 FM în eter pe 107.20 FM, online pe www.radio1fm.ro și poți privi echipa care va fi frecvent live video pe pagina  de social media facebook.com/Radio1.FM.Romania sau pe alte platforme.