Agentului șef principal de poliție Busuioc Ovidiu i-a fost acordată Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne pentru devotamentul și profesionalismul cu care și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu.

Ieri, 16 iulie a.c., în cadrul unui eveniment prelejuit de Ziua Ministerului Afacerilor Interne, sărbătorită pentru al doilea an consecutiv, ministrul afacerilor interne, doamna Carmen Dan a acordat cele mai importante distincții pentru profesionalismul și actele de eroism cu care și-au îndeplinit atribuțiile polițiștii, pompierii, jandarmii, piloții și polițiștii de frontieră.

Unul dintre polițiștii premiați în cadrul ceremoniei este agent șef principal de poliție Busuioc Ovidiu, din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției orașului Tîrgu-Neamț. Acestuia i-a fost acordată Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne.

Polițistul s-a evidențiat în mod deosebit la data de 5 iulie a.c., în urma intervenției pentru aplanarea și restabilirea ordinii și liniștii publice, când a folosit în mod preventiv armamentul din dotare și a acționat pentru limitarea escaladării conflictului izbucnit între mai multe persoane.