Porţia de Cunoaştere – Împlinirea Educaţiei – partea 2

Porția de Cunoaștere vă invită  la primul eveniment cu invitați din afara țării. Un eveniment în cadrul căruia vor fi prezenți nu mai puțin de trei lideri mondiali ai meditației transcendetale, phd. Bevan Morris, Raja Felix Kaegi și Nicolae Stoian. O ocazie unică să aflăm direct de la sursă care sunt efectele meditației aupra undelor cerebrale, a procesului de învațare și a evoluției fiecăruia.

Bevan Morris este unul din cei cațiva colaboratori și discipoli apropiați ai lui Maharishi Mahesh Yogi. O astfel de calitate se dobândește prin aleasă naștere și ani lungi de devotament. Născut în Australia, Bevan Morris a absolvit Universitatea Cambridge din Anglia, unde a studiat psihologia. A fost, de foarte tânăr, acceptat în „staff-ul” lui Maharishi de la care a absorbit, cum numai devotamentul permite, cunoașterea păstrată de-a-lungul mileniilor de tradiția vedică. A primit titlul de Doctor în Știința Conștiinței. A primit deasemenea titlul de prim-ministru al Țării Mondiale a Păcii, o tară fără granițe ai cărei cetățeni sunt toate persoanele care găsesc pacea din ei prin practică regulată a tehnicii de Meditație Transcendentală și aduc această pace în societate prin simpla conviețuire și, mai intens, prin programul de MT-sidhi. Dr-ul Bevan Morris este unul dintre foarte puținii oameni care cunosc evoluția pe plan mondial a punerii în practică a învățăturii despre întregirea vieții dezvăluită de Maharishi, venit să regenereze spiritual lumea. A fost până astă-vară președintele Universității de Management Maharishi din Fairfield, statul Iowa, SUA, după ce în Mai 2016 fusese numit Președintele Internațional al Universităților de Management Maharishi din întreaga lume.

A promovat timp de 47 de ani educația bazată pe dezvoltarea conștiinței, singura cale de intregire a educației. În peste 100 de țări a vorbit în acești ani cu președinți de țară și prim-miniștri,cu rectori de universități și educatori prezentându-le Universitatea pe care o conducea și realizările ei și inspirându-i sa dea curs programelor de dezvoltare a conștiinței elaborate de Maharishi.

Felix Kaegi este Raja între altele pentru Elveția, România, țările din fosta Iugoslavie și Moldova.Este administrator al conștiinței colective în această parte a lumii. Este o chestiune de bun simț să înțelegem că felul în care acționam se bazează pe felul în care gândim și felul în care gândim se bazează pe nivelul nostru de conștiință, pe aria pe care o cuprindem în atenție. Raja are rolul de a susține dezvoltarea conștiinței colective prin animarea ei în propria-i conștiință. Este ca și cum ai crea un val în oceanul în care te afli și oceanul este animat de val. Sunt 27 de persoane în lume care sunt Raja. Au urmat un curs special creat de Maharishi -” Enlightenment course”. Și el a activat zeci de ani cu devotament sub conducerea directă a lui Maharishi.

sursa: Portia de cunoastere