Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește lansarea cărții „Părintele perfect există. Părintele perfect ești TU! A fi părinte – Pasiune, Har și Dar“ de Anca Iorga, apărută la Editura Sfântul Ierarh Nicolae Galați. Evenimentul va avea loc joi, 20 aprilie 2023, începând cu ora 17:30, iar prezentarea va fi făcută de părintele și poetul Dorin Ploscaru.

Surpriza întâlnirii va fi Natalia Blănuță, elevă în clasa a IV-a B la Școala Gimnazială Nr. 3 Piatra-Neamț, care va interpreta la pian două fragmente din repertoriul clasic.

„Această carte nu este despre CUM să fii părinte, ci doar despre CUM să te bucuri de A FI părinte…

Este o carte despre măreția ta, căci TU EȘTI ȘI VEI FI MEREU PĂRINTELE PERFECT PENTRU COPILUL TĂU!

Din clipa în care întreg Universul a decis ca tu să devii părinte. Și ieri și azi și mâine, oricând și pentru totdeauna! Este povestea ta, a devenirii tale ca părinte. Este o celebrare a PĂRINTELUI dedicat din tine. O recunoaștere a adevărului suprem: Am fost aleși ca părinți perfecți pentru copiii noștri minunați, în misiunea nobilă în viață de a-i ghida, cu PASIUNE, HAR ȘI DAR a-i îndruma, alături, zi de zi, IUBIREA ne-ncetat a conjuga!“, se precizează pe coperta a IV-a a volumului.

Anca Iorga este profesor învățământ primar la Școala Gimnazială Nr. 3 Piatra-Neamț, psihopedagog, practician al metodelor Educației Pozitive, formator, mentor, coach, consilier pentru dezvoltare personală, fondator al MY POSITIVE SCHOOL (Școală de Dezvoltare Personală pentru copii și părinți).

A mai publicat cărțile „Anotimpurile în poeziile copiilor“, „Din cugetările copiilor“ și „Povești cu tâlc de pe-al copiilor tărâm“.

„Iubesc ceea ce fac și fac ceea ce iubesc! Conjug la prezent, clipă de clipă, verbele A FI, A IUBI și A DĂRUI…“